כבד גיורא

המצאה של גיורא הררי, השף הנצחי של ניר אליהו. ערבוב וריסוק של כבד בקר עם קמח ותבלינים, ויציקת העיסה דרך שקית זילוף לתוך סיר עם מים רותחים, ולאחר מכן ערבוב ברוטב בשרי סמיך. התוצאה – מעין תולעים ש"שוחות" ברוטב . הילדים וגם החברים חיכו למנה זו בכיליון עיניים, וביום קבוע בשבוע.

כתבה : חנה קובלסקי

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.