לחם מטוגן

הלחם המטוגן היה המאכל של שבת בבוקר בחדר אוכל. הלחם המטוגן היה המניע להשכמה מוקדמת בבוקר של כל המשפחות והצעירים והתכנסות בחדר אוכל לארוחת בוקר של שבת משעה 8:00 ועד 10:30. תורני חדר אוכל בשבת היו מתחילים את יום העבודה בהכנת הלחם המטוגן: שבירת ביצים לקערה ענקית (כ- 90 ביצים), תוספת חלב, ערבוב הבלילה,טבילת פרוסות החלה בבלילה (כ – 20 כיכרות חלה), חימום השמן בשתי המצליות הגדולות, תחילת טיגון בשעה 7:15 בבוקר.

נכתב על ידי עמית ואיתי סטריקוב

  • מטגנת משנה

    11:00 עד 13:00 מקלחת להוצאת ריח הטיגון מהשיער

  • לא לשכוח

    ליד הלחם המטוגן- גבינה לבנה עם רסק עגבניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.