לחם מטוגן
הלחם המטוגן היה המאכל של שבת בבוקר בחדר אוכל. הלחם המטוגן היה המניע להשכמה מוקדמת בבוקר של כל המשפחות והצעירים והתכנסות בחדר אוכל לארוחת בוקר של שבת משעה 8:00 ועד 10:30. תורני חדר אוכל בשבת היו מתחילים את יום העבודה בהכנת הלחם המטוגן: שבירת ביצים לקערה ענקית (כ- 90 ביצים), תוספת חלב, ערבוב הבלילה,טבילת פרוסות החלה בבלילה (כ – 20 כיכרות חלה), חימום השמן בשתי המצליות הגדולות, תחילת טיגון בשעה 7:15 בבוקר.
נכתב על ידי עמית ואיתי סטריקוב
11:00 עד 13:00 מקלחת להוצאת ריח הטיגון מהשיער
ליד הלחם המטוגן- גבינה לבנה עם רסק עגבניות.