- חברים שימו לב, בשכונה הצפונית התבצעו ניסיונות פריצה הלילה לפחות בשתי דירות. חברים מתבקשים לדווח באם ראו או שמעו משהו חשוד בשכונה ולבדוק שאצלם הכל בסדר.
- לכל החברים שלום. זכיתי בחוויה מיוחדת להיפגש עם צביקה לוי האבא של החיילים הבודדים בארץ, איש יקר הנמצא בעשייה אינסופית למענם. החלטתי לעזור לו בארגון חבילות מזון לחיילים מתוך 150 (הוא קיבל תרומה של 100 חבילות) אמרתי לו שאני אעזור ב50 חבילות נוספות. העלות 30 ₪ לחבילה (אפשר חיוב דרך התקציב). מי מכם שמעוניין בנתינה זו תמיילו לי uzi@nirel.org.il ואו תתקשרו.
תודה רבה רבה שלכם עוזי בארי. ובהזדמנות זו חג שמח בריא פורח ומשפחתי.
- לחברים שלום, לכל המעוניין, ניתן לקנות דבש טבעי ללא תוספות במחיר 35 ש"ח לקילו מדותן אביגד. הדבש הוא מהמכוורת הקטנה של אבא שלה שבגליל העליון.
- מכירת תכשיטים של סטודיו Beadart. הנך מוזמנת לקפה של בוקר ואולי גם להתחדש לקראת השנה החדשה. יום שישי, 23/09, בין השעות 09:00-13:00, אצל תמר צדפי בבית.