הודעות
1.לכל החברים שלום רב! ביום שלישי 13.8 הבריכה תהיה ריקה. לעדכונכם.
המשך יום נפלא!!
צוות עדן על המים.
2. עקב בעיות בתשתית 012, יש המון ניתוקים באינטרנט כמו כן יש האטה בגלישה. 012 מקווה לפתור בעיה זו במהלך היום.
מסר דור.
3. חברים שימו לב, נמצא צרור מפתחות על השביל בין משפחת קובלסקי לתלמה. המעוניין בצרור יכול לקבלו במזכירות.
4. חברים שלום, ממחר יום ג' ה-13/8 ועד יום ד' ה-21/8 המרפאה סגורה. ביום ה' ה-15/8 יש קבלת רופא משפחה, יש להירשם על לוח המודעות בכניסה למרפאה.
אפשר לפנות אלי בכל שאלה.
תלמה.
שבת בבוקר בברכה, שרותים שלא נוקו לפחות משבוע שעבר – הייתי שם גם בשבוע שעבר. ברכה מתוחזקת כל כך יפה, למה השרותים צריכים להראות כמו בתחנה מרכזית? לא מפריע לעובדים בעדן שהכל נראה טוב ורק הפינה הזאת כל כך מוזנחת ומצחינה?
יותר מפריע לעובדי עדן שכל שבוע הם עולים בסופי שבוע להדליק אורות להכין כיסאות ושולחנות לחברים לייעץ ולעזור ודואגים לתחזוקת הבריכה ונקיונה שמשיות לחברים וכן גם פעם בשבוע לנקות את השירותים אבל מה לעשות שאחר כך באים גני הילדים החברים והאורחים שלהם. נכון עכשיו שהבריכה יפה ומתוחזקת זה כיף כולם באים כולם מזמינים אורחים אבל אל תשקחי שעל העבודה הזאת עובדי עדן לא מקבלים משכורת את זה הם עושים מחוץ לשעות העבודה כהתנדבות לקהילה. עובדי עדן צריכים לנקות אחרי האורחים של הגן לא אחרי האורחים של החברים חומרי ניקוי יש שם תמיד מתחת לכיור ואתם מוזמנים לעזור. והמציל היקר תמיד דואג שיהיה נייר תודה אייל.
ביג ביג לייק
שכחתי לציין את שמי קודם
בכל קיץ ניתש הדיון הזה.
יש כמה "חוקים" באשר לשירותים ציבוריים:
1. הם תמיד מתלכלכים.
2. אף אחד לא מנקה אחרי עצמו.
3. אף אחד לא מנקה אותם בהתנדבות.
הסעיפים הראשונים – אין מה לדון בהם. באשר לסעיף השלישי יש כמה אפשרויות:
1. נקיון השירותים הוא בתוך הגדרת תפקיד של העובד, וזה נכלל בעבודתו שעליה הוא מקבל משכורת.
2. כל מי שנכנס לשירותים משלם למנקה.
3. בצבא החיילים מנקים בפקודה.
מכל זה המסקנה שלי – תשב הנהלת הקהילה ותחליט למי משלמים, כמה ומתי.
הבהרה: למרות שם המשפחה הזהה, אינני נציגה של "עדן"
אני מסכימה עם כל מה שנכתב לעיל. גם אני רציתי לכתוב משהו אחרי השבת האחרונה…
אם לא משלמים למישהו על זה, אין סיבה שינקה בהתנדבות.
ועד שהנהלת הקהילה תחליט למי היא משלמת, אני חושבת שצריך להיות שם ארון שירות מסודר (כמו בבית אליהו), שזה עניין חד פעמי של עובדי עדן.
טל – שיהיה ארון, עם מגב ומטאטא, שגם אם בא לי להזיז את הנייר לפני שאני נכנסת לשירותים יהיה לי איך. ושיהיה בו ארגז של נייר טואלט, כי יותר מפעם אחת נגמר וביקשתי מאייל, אבל לא היו לו מפתחות. אז כנראה שזה לא ממש פתרון. צריך פח גדול, וסבון ידיים. אני גם חושבת שאפשר קצת לפנות את מה שיש שם בשירותים, ואז תהיה הרגשה של שירותים נקי ולא של מחסן וכתוצאה מזה אנשים ישמרו קצת יותר על הניקיון.
אם המקום יראה כמו שירותים מסודר – זאת כבר חצי דרך.
ואין פה אפילו טיפת ביקורת לעובדי עדן, להיפך, נראה לי שבעבודה חד פעמית של לסדר שם קצת, זה יוריד הרבה מהטענות (הלא צודקות) שבאים איתן אליכם.
יום טוב 🙂
מסכימה עם שלי. רציתי לנקות ולא היה איך, חיפשתי נייר טואלט ולא היה. ובאמת שזה לא ביקורת על עובדי עדן. הנהלת הקהילה צריכה לקבל החלטה מי מנקה ומי משלם.
וחבל שכל קיץ זה עולה לדיון מחדש.